Shenzhen Aixton Cables Co., Ltd.

  • China Shenzhen Aixton Cables Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
  • China Shenzhen Aixton Cables Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
  • China Shenzhen Aixton Cables Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
Grote Markt Wereldwijd
Type Business Fabrikant
Merken Aixton
Aantal werknemers 100~200
Jaarlijkse omzet 20000000-25000000
Opgericht Jaar 1998
Export pct 80% - 90%

Inleiding

Het Verhaal van de Aixtonkabel

In 1998, Aixton-was de Kabel het opgerichte pogen de verouderde industrie bij te werken. Sedertdien „lever het snelst, is de meeste betrouwbare zwakstroomlevering rechtstreeks aan uw deur“ altijd onze enig doel en gewonnen talrijke klantenondersteuning geweest. Of u een professionele installateur of -het bent, Aixton-heeft de KABEL wat nodig hebt u, geen kwestie wanneer u het nodig hebt.

Dag aan dag, jaar na jaar, voorbij heeft meer dan 20 jaar, zijn wij trots van ons werk en houden concentrerend op klantenervaring, die ons bedrijf helpen een groeien.

Als u vragen hebt? Onze Voorzien van een netwerkdeskundigen zijn beschikbaar voor hulp wanneer u nodig hebt.

 

Onze Hartstocht leidde hier ons

Zich concentreert op klantenervaring, komen wij graduately van de zwakstroomindustrie duidelijk uit. U zult een nieuwe manier krijgen om de levering te kopen u van ons wenst. Ons direct doel is de producten van uitstekende kwaliteit aan een betaalbare prijs aan te bieden. Bovenop dat, bieden wij reusachtige korting op grote hoeveelheid aan.

Producten ontwerpen op uw behoeften worden gebaseerd is altijd onze nadruk die geweest. U vraagt, en onze technische deskundigen ontwikkelen en testen onze producten. Wij werken samen om uw orde perfect te maken. Onze Voorzien van een netwerkdeskundigen zijn ervaren en gewerkt op het gebied vele jaren, zodat weten zij het hoe te om onze producten te ontwerpen vermijden frustrerend projecttegenslagen.

Geschiedenis

China Shenzhen Aixton Cables Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Ontworpen door Deskundigen voor u

Zorg over de kwaliteit? Elk van onze producten ontmoeten de specificaties en getest om de industrienormen te overschrijden. De testrapporten zijn beschikbaar voor u wanneer u nodig hebt. , Het Uitvoerige worden testen van ons productdienstenaanbod, met inbegrip van hulpmiddelen, de schakelaars, evenals Ethernet-de kabels ondergaan gebruikend Versiv CableAnalyzer van onze Botnetwerken en bewezen om andere duurdere merken te overtreffen.

Kortom, pogen wij tijd te vergen om een hoogte tot stand te brengen - kwaliteitsproduct dat u vrede van mening verlaat en vorige jaren op het gebied zal.

Voor altijd Garantie. Voor altijd Behandeld.

Bang om niet met uw aankoop worden tevredengesteld? Een 30 dag money-back waarborg wordt aangeboden en onze voor altijd Garantie kan u helpen ontspannen.

Wij nemen ernstig onze woorden. Wij geven zeer om productkwaliteit en willen u zo zeker zijn aangezien wij zijn. Wij zijn vrij zeker dat het product u betaalt voor aan uw verzoek zal voldoen. Wij zouden zeer gelukkig zijn om een kans te hebben om u te helpen om het even welke kwesties berekenen, en wij bedoelen het. Die belofte wordt geschreven in ons hart, voor altijd.

Dienst

China Shenzhen Aixton Cables Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Wij hebben beroeps ervaren om u te steunen om uw communicatiesystemen op te bouwen.

Wij vervaardigen netwerk communicatie producten om klanteneisen te ontmoeten.

Wij stemmen in met standaard en aangepaste OEM producten van kleine aan grote hoeveelheid.

Onze producten zijn naleving van de globale milieuindustrie met de normen van RoHS en SGS.

Wij hebben een volledige reeks van systeem voor kwaliteitscontrole en waarborgen de hoogte - kwaliteit van onze producten.

 

Ons Team

China Shenzhen Aixton Cables Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Laat een bericht achter