SLUIT me aan bij de kabels van Shenzhen Aixton

De kabelsco. van Shenzhenaixton, Ltd is een fabrikant die zich op de communicatie kabel concentreert, ook verstrekt onderzoek & ontwikkeling onafhankelijk voor product. Wij zoeken wereldwijd merkverrichting partners.
Het de kabelsbedrijf van Shenzhenaixton is verantwoordelijk voor de productie en de ontwikkeling van de producten, u zijn goed bij markt ontwikkelingen en lokale services. Als u dezelfde ideeën zoals ons hebt, te lezen gelieve het volgende vereisten zorgvuldig: 
●Wij wensen u om gedetailleerde informatie van uw persoonlijk of company.
in te vullen en te verstrekken ●U zou een inleidende marktonderzoek en een evaluatie bij de voorgenomen markt moeten doen, and
dan maak uw businessplan, welke een belangrijk document voor u is om onze authorization.
te verkrijgen ●Elk van onze partners mogen niet andere merkproducten doen en ander merk gebruiken promotiematerials.
●U moet een initiële investeringplan van 5,0000-90,000 Amerikaanse dollars voor de eerste voorbereiden aankoop van een kleine hoeveelheid producten en om de lokale markt uit te breiden.

SLUIT ME AAN BIJ PROCEDURE
Fill
Vul het aanvraagformulier van bedoeling in toe te treden
Fill
Inleidende onderhandeling om samenwerkingsbedoeling te bepalen
Fill
Fabrieksbezoek, inspection/VR-fabriek
Fill
Gedetailleerde overleg, gesprek en beoordeling
Fill
Tekencontract

SLUIT ME AAN BIJ VOORDEEL
De communicatie kabelindustrie niet alleen heeft ook een brede marktschaal in China, maar wij geloof dat de internationale markt is een groter stadium. Er is de wereldmarktvraag van de 48,27 miljard V.S. dollars per jaar, en het jaarlijkse groeipercentage is 13%-20%. In de volgende 10 jaar, zal Aixton een internationaal beroemd merk worden. Nu, zijn wij officieel aantrekkend meer partners in de globale internationale markt, en wij verheugen ons op uw joining.
JOIN SUPPORT
om u snel te helpen de markt bezetten, krijg de investeringskosten terug spoedig, doe ook een goed bedrijfsmodel en duurzame ontwikkeling, zullen wij u van de volgende steun voorzien:
●Certificaat support
●Onderzoek en ontwikkeling support
●Steekproef support
●Onbeperkte vracht support
●Het vrije ontwerpen support
●Tentoonstelling support
●Verkoopbonus support
●Krediet support
●Professioneel de dienstteam support
●Regionale protection
●Na verkoop support
●Geen aanvankelijke fee
Meer steunen, zullen onze buitenlandse commerciële afdelingsmanager voor u meer in detail verklaren na de voltooiing van het toetreden.